SYSTEM SCHŁADZANIA
Dla każdego hodowcy zapewnienie dobrostanu zwierząt jest kluczowe. Wpływ ma na to również temperatura. Schładzanie kurników i utrzymanie odpowiedniej temperatury jest bardzo ważne. Zbyt wysoka temperatura w kurniku powoduje:
Należy pamiętać, że prawidłowa temperatura w kurniku powinna wahać się od 10 do 20 stopni Celsjusza. Większa temperatura wpływa nie tylko bezpośrednio na zwierzęta, ale również może przyczyniać się do większego przenoszenia chorób wśród ptactwa.
Jeśli więc zależy Państwu na zapewnieniu prawidłowych warunków sprzyjających rozwoju drobiu, zachęcamy do skorzystania z naszej oferty i wyboru odpowiedniego systemu schładzania kurników. Zapewniamy profesjonalne doradztwo.
Nasza firma istnieje od 1994 roku. Od momentu jej powstania, opierając się na zdobytym, wieloletnim doświadczeniu, świadczymy wysokiej jakości usługi doradcze oraz instalacyjno – serwisowe w zakresie kompleksowego wyposażania budynków inwentarskich do hodowli drobiu.
Copyright @ 2022 Avena. Wszystkie prawa zastrzeżone. Projekt i realizacja: artneo.pl